Faaliyet Raporu

Eklenme Tarihi:18 Mart 2014, Salı
Haberin Okunma Sayısı:
982

Seçim çalışmalarını Yozgat’ta sürdüren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Pazar günü Beldemizi ziyaret ederek Beldede Seçim İrtibat Bürosu açılışına katıldı. Belekcehan seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Şahin Arısoy ise, Geçmiş yıllarda da olduğu gibi 30 Mart mahalli idareler seçiminde de Belekcehanlıların gerekli desteği vereceklerine inandığını ifade ederek şöyle konuştu: “1999 yılından 2004 yılına kadar sizlerin güvenine mahzar olmaya çalıştık. 2004 yılında bir daha kapınıza geldik. Allah razı olsun yine bizi tercih ettiniz. Bizlerde sizleri mahcup etmedik. Elimizden gelen gayreti gösterdik. Çalışmalarımıza devam ettik ve yine seçim geldi, 2009 yılında yine sizlerin kapısına geldik. Ve sizlerin desteğini istedik. Yüzde 86 gibi bir oyla tekrar destek vererek beni tekrar başkanlık görevine laik gördünüz. 14 gün sonra bir seçim daha geliyor ve oylarınızı kullanacaksınız. Benim hiç endişem yok. Geçmiş yıllarda ki gibi bizlere gerekli desteği vereceksiniz. Ama bir farkla! 15 yıllık bir belediye başkanıyım ve hiçbir vatandaşımı öbüründen ayırmadım. Ama bu defa Recep Tayyip Erdoğan hatırına, Adalet bakanımız Bekir Bozdağ hatırına ve bizim hatırımıza bütün oylarınıza talibiz. İnşallah 30 martta Belekcehanımıza, Yozgat’ımıza ve Türkiye’mize hayırlara vesile olur.” diye konuştu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise yaptığı konuşmada, 30 mart’ta yapılacak olan seçimlerin sadece belediye seçimi de değil, Türkiye’nin geleceğinin de oylanacağı bir seçim olduğunu söyledi. Milletimizin zihinlerini bulandırmak için Gazeteler ve Televizyon Kanalları ayrı ayrı iftiralar atarak ülkeyi bölmeye çalıştıklarını ifade eden Bozdağ, Konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yerel seçim çalışmalarımızda adaylar konuşuyor, Vekiller konuşuyor liderler konuşuyor vatandaş da değerlendirmesini yapıyor. Belediye başkanımız ne yaptı, neleri yapamadı bunları değerlendiriyoruz. Yeni dönemde neleri yapacak onları konuşuyoruz. Bu seçim sadece belediye seçimi de değildir. Bu Türkiye’nin geleceğinin de oylanacağı bir seçimdir. Bakın her gün kanallar ayrı iftiraları, gazeteler ayrı iftiraları, ayaklı gazeteler ayrı iftiraları dile getiriyor, milletin zihnini bulandırmak için dolaşıyorlar, gayret ediyorlar. Bazıları oklularını neredeyse Cumhuriyet Halk partisinin bürolarına dönüştürdüler. Dershaneleri seçim bürolarına dönüştürdüler. Millet yavrularını üniversiteye gitsin diye dershaneye gönderiyor ama onlar Tayip Erdoğan dan hesap sormak için, intikam almak için oraya, üniversiteye gitsin diye gönderilmiş yavruların ellerine broşürler veriyorlar, kapı, kapı gezdiriyorlar. Bu ne hal? Okullar, özel okullar maalesef siyasetin merkezi haline getiriliyor. Bütün bunların hepsi bir şey gösteriyor. O da şu; 30 Marta kadar sadece Cumhuriyet Halk Partisi değil, sadece MHP değil, sadece BDP değil, sadece STK lar değil başka çevrelerde Türkiye’nin önünü kesmek için gayret içerisinde olacak. Biz iftiralarla yarışamayız. İftirayla rekabet etmeyiz. Kim iftira ediyorsa buyursun birincilik onun olsun. Biz yokuz o tarafta. Bizim oralarda bezimiz yok. Bundan sonrada Allah’ın izniyle olmayacaktır. Biz yaptıklarımızla, yapacaklarımızla huzurlarınızda olacağız. Bu seçimlerde çok parti yarışmıyoruz diyen Bozdağ muhalefeti eleştirdi. Hani çok parti yarışmıyoruz ha, sakın öyle anlamayın. Akdağda, Yozgat’ta, Belekcehan’da her yerde onlarca parti seçim yarışına girmiyor. İki parti giriyor. Bir AK Parti, iki karşısında ki aday güçlü olan kimse partisine bakmadan onun etrafında bir araya geliyorlar.dedi. Ben diyorum ki buradan bir kez daha ne yaparlarsa yapsınlar boş çünkü. oyu vatandaş verecek. Kararı vatandaş verecek. Partiler değil vatandaşın dediği olacak. Milletin dediği olacak. Belekcehanlıların dediği olacak, son sözü millet söyleyecektir.

Arkadaşımın E-Posta Adresi:
 DİĞER HABER BAŞLIKLARI Okunma Sayısı EKLENME TARİHİ